Bayramda tatil yapacaklar müjde! Bütçe dostu ve bayram tatiline özel seyahat rehberi geldi!

Ülkemizde pek çok vatandaş tatil yapmak için bayram tatilini bekliyor. Yurt içi ve yurtdışı tatil tavsiyeleri Ramazan Bayramı'na özel geldi. Hayalini kurduğunuz ve kışın yorgunluğunu atacağınız tatil fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Kaz Dağları'ndan Antalya'ya, yurt dışı gezilerinin gözde şehirleri Atina'dan Roma'ya kadar pek çok alternatif bu bayram tatili fırsatları ile tatilseverleri bekliyor.

Pek çok firma bayrama özel tatil fırsatlarını açıkladı. Ramazan Bayramı tatili için ailecek veya bireysel olarak tatil arayışında olanlara yönelik avantajlı pek çok tatil önerisi sunuluyor. Peki, 9 günlük bayram tatilinde nerelere gidilebilir?

BAYRAM TATİLİNDE GİDİLEBİLECEK EN İYİ ROTALAR

Tatil şirketlerinden yapılan açıklamaya göre, Kaz Dağları'ndan Antalya'ya, yurt dışı gezilerinin gözde şehirleri Atina'dan Roma'ya kadar pek çok alternatif bu bayram tatilinde tatilseverleri bekliyor. Obilet editörleri de ramazan tatilini keyifli kılmak için rota önerileri hazırladı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den