Bayramda hava nasıl olacak? Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı! İşte Türkiye geneli hava durumu raporu...

Meteoroloji 6 Nisan hava durumu raporunu yayınladı. Sıcaklıkların batı ve doğu kesimlerde 4 derece azalacağını belirten Meteoroloji sağanak yağış uyarısı yaptı. Meteoroloji ayrıca Ramazan bayramı hava durumu raporunu da açıkladı. İşte arefe ve bayramın 1. günü hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trakya, Batı ve Orta Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu (Ardahan ve Erzincan haric), Güney Doğu Anadolu (Mardin haric) ile İstanbul ve Hatay çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Doğu Anadolu'nun doğusunun yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi, kar erimeleri ve heyelan riski bulunmaktadır.

Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! Münih geriden geldi Madrid pes etmedi!