Bayern Münih - Manchester City maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Bayern Münih ve Manchester City, hazırlık mücadelesi için kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. İngiliz ve Alman futbolunun iki dev takımı arasında yapılacak olan maç, iki ekip arasındaki 13. müsabaka olacak. Daha önce Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finalinde karşılaşan Manchester City, 1-1 berabere kalıp, 3-0 galip gelerek üst tura çıkmıştı. Peki, Bayern Münih - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Bayern Münih ve Manchester City, hazırlık mücadelesi için kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. İngiliz ve Alman futbolunun iki dev takımı arasında yapılacak olan maç, iki ekip arasındaki 13. müsabaka olacak. Daha önce Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finalinde karşılaşan Manchester City, 1-1 berabere kalıp, 3-0 galip gelerek üst tura çıkmıştı. Peki, Bayern Münih - Manchester City maçı hangi kanalda, saat kaçta, nerede yayılanacak? Detaylar haberimizde...

Bayern Münih - Manchester City maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Futbolseverlerin heyecanla beklediği Bayern Münih - Manchester City hazırlık maçı, 26 Temmuz günü saat 13.30'da oynanacak. Ancak maçın hangi kanalda yayınlanacağına dair resmi bir bilgi bulunmuyor.

Tarih: 26 Temmuz Çarşamba

Saat: 13:30

Yayın: Maçın yayıncı kuruluşu henüz açıklanmamıştır.

Bayern Münih ve Manchester City'nin bu hazırlık maçı heyecan dolu anlara sahne olacak. Ancak maçın yayın bilgileri henüz açıklanmadığı için, maç saatine yakın zamanda televizyon rehberlerini ve spor kanallarını takip ederek güncel bilgilere ulaşabilirsiniz. 

Elazığ'da gece vakti deprem korkuttu! Adana’da motosiklet fabrikasında yangın! ABD üniversitelerindeki Filistin'e destek protestoları yayılıyor!
Sonraki Haber