Bayat ekmekleri değerlendirmenin en güzel yolu! Tava da bayat ekmeklerle börek tarifi: Bayat ekmeklerle börek nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?

Bayat ekmeklerini sakın çöpe atmayın. Bayat ekmeklerinizi lezzetli bir şekilde değerlendirmenin pek çok yolu bulunuyor. Bunların en başında da bayat ekmeklerinizi kullanarak yapacağınız börek. Kahvaltı sofranızın yıldızı olacak bayat ekmekle börek nasıl yapılır? İşte evde kolaylıkla beş dakikada hazılayabileceğiniz bayat ekmekle börek tarifi…

Evlerde yapılan en büyük israflardan biri de bayat ekmeklerdir. Ancak sizler için hazırladığımız bu tarifle kahvaltı sofralarına çeşitlilik kazandırabilirsiniz. Yaklaşık 20 dakikada hazırlayacağınız tavada bayat ekmekli börek tarifiyle sofralarınızı da damaklarınızı da şenlendirebilirsiniz.

Yemek uzmanları bayat ekmeklerden çıkacak lezzetlere bir yenisini ekledi. Tavadaki bu eşsiz lezzeti yapmaya hazır mısınız?

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları Galatasaray'ın Sivas maçı 11'i belli oldu! Kerem Aktürkoğlu sürprizi