Batuhan Karadeniz’den Mauro Icardi’ye şok sözler! Sosyal medyada yer yerinden oynadı: “Bu ülkenin de bir ahlaki değeri var kardeşim! Böyle video paylaşamazsın. Yazıklar olsun sana! Benim için Icardi bitmiştir…”

Ünlü yorumcu ve eski milli futbolcu Batuhan Karadeniz yine sosyal medyada gündem olmayı başardı. Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara ile yaptığı paylaşım sonrası bir video kaydeden Batuhan Karadeniz gündeme bomba gibi oturacak sözler sarfetti.

BATUHAN KARADENİZ: “BENİM İÇİN MAURO ICARDI BİTMİŞTİR!”

Ünlü spor yorumcusu olan eski milli futbolcu Batuhan Karadeniz, yine sosyal medyada adından söz ettirmeyi başardı. Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi’nin, eşi Wanda Nara ile duşta öpüştükleri bir klipten sahne paylaştı. Bunun üzerine Batuhan Karadeniz, bir video kaydederek tepkisini dile getirdi.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek