“Fenerbahçe Hatay’da puan kaybetse, bu penaltıyı vermeyecek miydin Halil Umut Meler? Biz bu sene tiyatro izliyoruz. Tiyatro bir lig izliyoruz. Derbiye kadar kimse adil bir yönetim beklemesin”

Eski Milli futbolcu Batuhan Karadeniz, Beşiktaş'ın 1-0 kaybettiği Galatasaray derbisi sonrası hakem Halil Umut Meler'e ateş püskürdü. Cenk Tosun'un yerde kaldığı pozisyonda penaltı verilmesi gerektiğini söyleyen Batuhan Karadeniz, hakemin skora direkt olarak etki ettiğini söyledi.

BATUHAN KARADENİZ CANLI YAYINDA ÇILDIRDI: “TİYATRO BİR LİG İZLİYORUZ”

Süper Lig’in 28. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Beşiktaş’ı 1-0 mağlup etti. Maç sonrası YouTube yayınında konuşan eski Milli futbolcu Batuhan Karadeniz, maçın hakemi Halil Umut Meler’i yerden yere vurdu.

"İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri Reisi'nin ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı!