“Lucas Torreira’nın kırmızı kartını veremiyorsunuz! Her gün başka bir tiyatro izliyoruz! Tete’nin pozisyonu penaltı mı? Fenerbahçe’ye penaltı veriyorsan, bu elli kere penaltı!”

Eski Milli futbolcu Batuhan Karadeniz, Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrası gündem olacak sözler söyledi. Batuhan Karadeniz, Lucas Torreira'nın kırmızı kart görmesi gerektiğini söyledi. Lucas Torreira'nın kırmızı kartı dışında maçtaki diğer pozisyonlar da gündeme getirildi.

BATUHAN KARADENİZ: LUCAS TORREIRA'NIN KIRMIZISI VERİLMEDİ

Süper Lig'in 27. hafta maçında Galatasaray sahasında Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Maç sonrası SkySpor YouTube kanalında yorumlarda bulunan eski Milli futboclu Batuhan Karadeniz, gündem olacak sözler söyledi.

Migros, gıda ve temizlik ürünlerinde bomba indirim yaptı! Meteorolojiden İstanbul dahil 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Jose Mourinho'dan şok karar: Bu oyuncuyu takımımda görmek istemiyorum Ülke puanını Fenerbahçe sırtlıyor! Galatasaray'a büyük fark MasterChef'in 13. yarışmacısı kim oldu? Meteoroloji'den 14 kente sarı ve turuncu kod alarmı! Tedbirinizi alın