“Beşiktaş’ın futbolcusu sabaha karşı bardan çıkarken yakalanıyor. 5 bin dolar verip fotoğrafı sildiriyor! Delikanlıysan sildirme, yayınlansın fotoğrafın”

Batuhan Karadeniz’den ortalığı ayağa kaldıracak iddia… Beşiktaş’ta sezon kabus gibi başlayıp aynı şekilde devam ediyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in görevi bırakması sonrası başa geçen Burak Yılmaz da 6 maçta 4 mağlubiyet alıp Avrupa’dan elenerek görevine veda etti. Siyah beyazlı takımda ibre artık futbolculara döndü. Batuhan Karadeniz, canlı yayında flaş bir iddiada bulundu.

BATUHAN KARADENİZ'DEN ŞOK İDDİA

Beşiktaş hem Süper Lig’de hem de Avrupa’da kabus gibi bir sezon geçiriyor. Transfer döneminde tartışmalı isimleri kadrosuna katan Beşiktaş, aldığı kötü sonuçlar sonrası Şenol Güneş ile yolları ayırmıştı. Göreve geçici olarak getirilen Burak Yılmaz da 6 maçta aldığı 4 mağlubiyetle yaraya çare olmadı. Beşiktaş, son 9 maçta 6 mağlubiyet aldı ve hem Avrupa’ya veda etti hem de ligde neredeyse havlu attı.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri