Barış Akarsu'nun hayatının anlatılacağı filmde sevgilisi Zeynep'e hayat verecek isim belli oldu

2007 yılında Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonucu 28 yaşındayken hayatını kaybeden sanatçı Barış Akarsu'nun hayatının anlatılacağı filmde Akarsu'nun sevgilisi Zeynep rolünü Aslı Bekiroğlu canlandıracaktı. Ancak, film ile ilgili Aslı Bekiroğlu'nun yaptığı açıklama Barış Akarsu'nun sevenleri ve ailesi tarafından tepki görünce ünlü oyuncu projeden çekildiğini duyurmuştu. Barış Akarsu filminde Aslı Bekiroğlu'nun yerine gelecek isim belli oldu. Zeynep rolünü Almila Ada canlandıracak.

Doğum gününü kutladığı 29 Haziran 2007 gecesi geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 4 Temmuz 2007 günü 28 yaşındayken vefat eden oyuncu ve şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatının anlatılacağı filmde oyuncu değişikliği yaşandı.

Filmde Barış Akarsu'nun sevgilisi Zeynep'i canlandıracak olan oyuncu Aslı Bekiroğlu, katıldığı ödül töreninde projesiyle ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Aslı Bekiroğlu, Barış Akarsu filmi için ''Film çekeceğiz Barış Akarsu'nun hayatını. İki hafta sonra çekimlere başlayacağız. Ben Barış Bey'in sevgilisini oynayacağım. Benim yerime araştırmışlar sağ olsunlar, bana bunu anlattılar. Çok güzel bir film olacak hem gülmeli hem ağlamalı. Karakterin ismi Zeynep.'' açıklamasını yapmış ve ''Barış Bey'in trajik bir ölümü oldu. Onun hakkında ne söylemek istersiniz'' sorusuna verdiği cevapla herkesi şoke etmişti. Bekiroğlu, ''Ne diyeyeyim hayatım, başı sağ olsun. Tövbe yarabbim'' ifadelerini kullanıp ardından da kahkahayı patlatmıştı.

Aslı Bekiroğlu'nun bu açıklaması başta Barış Akarsu'nun ailesi olmak üzere, sevenleri tarafından da tepkiyle karşılandı. Gelen tepkiler üzerine Aslı Bekiroğlu projeden ayrıldığını duyurdu: "Önceki akşam katıldığım stil ödülleri davetinde, kıyafet ve stil üzerine konuşurken yakında çekimleri başlayacak olan Barış Akarsu'nun hayatını anlatan sinema filmi hakkında peş peşe sorular geldi. Proje hakkında konuşma iznim olmadığı için spoiler verme korkusuyla o an filmle ilgili soruları gülümseyerek geçiştirmeye çalışırken ortaya çıkan acemi çabam, sanatçının ve kız arkadaşının sevenleri tarafında yanlış anlaşıldı ve üzüntüyle karşılandı. İsteyeceğim en son şey böyle algılanmaktı. Çocukluğundan beri hikayesine ve anısına büyük saygı duyduğum, bu nedenle filminde yer almayı çok istediğim sanatçının yakınları ve sevenlerinden tüm samimiyetimle özür diliyorum. Filmin zarar görmemesi ve sanatçının sevenlerinin daha fazla üzülmemesi için projeden çekiliyorum."

ASLI BEKİROĞLU'NUN YERİNE ALMİLA ADA GELDİ

Tv100'ün haberine göre; Yapım şirketi yaptığı açıklamada filmin zarar görmemesi için Aslı Bekiroğlu’yla çalışmaktan vazgeçtiklerini açıklamıştı. Aslı Bekiroğlu'nun çekimlere kısa bir süre kala projeden ayrılmasıyla yerine gelecek isim merak konusu olmuştu. Zeynep rolüne kimin hayat vereceği ise merak konusu olmuştu. Rolün sahibi belli oldu: Almila Ada



Almila Ada, İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan “Üç Kız Kardeş” dizisinde Dönüş rolüne hayat veriyor. Fikri Harika Productions’un imza atacağı “Barış Akarsu Merhaba” filmi bu hafta Amasra’da sete çıkacak.

On Numara 20 Mayıs 2024 sonuçları! On Numara sonuçları açıklandı mı? İstanbullular dikkat: Bu yollar bugün trafiğe kapalı! On Numara 17 Mayıs 2024 sonuçları! On Numara sonuçları açıklandı mı?
Sonraki Haber