Anadolu rock müziğinin unutulmaz isminin bilinmeyenleri!

'Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?' yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Ünlü radyo ve TV programcısı Sunny, televizyon ve dijital dünyada öne çıkan, trend topiclerden inmeyen, tartışmalı dizi, film ve reality şovları kendine has üslubuyla SuperHaber YouTube kanalında sizler için değerlendiriyor.

Televizyon ve dijital alemde izleyiciye tur attıran Sunny, genç yaşta hayata veda eden Anadolu rock müziğinin unutulmaz ismi Barış Akarsu'nun yaşamını anlatan ‘Barış Akarsu Merhaba’ filmini inceledi.

Filmde, hayallerinin peşine doğru Amasra’daki evinden Ereğli’ye giden Akarsu’nun müzisyen olma mücadelesine tanık oluyoruz.

Müzisyen olmak için verdiği uğraşlar sırasında aşık oldu, bir yandan da müzik için çabalayıp durdu Barış Akarsu...

Biz onu 'Akademi Türkiye' yarışmasındaki birinciliği ile tanıdık. Kısa sürede 7’den 77’ye herkesin kalbinde taht kurmayı başardı.

O dönemde 'Akademi Türkiye' yarışmasında görev alan Sunny, Barış Akarsu ile yaşadığı anılarıyla izleyenleri duygulandırdı.

Sahneye çıkmak için telaştan göz kalemini çekmeyi unutan Akarsu’nun imdadına Sunny yetişmişti.

Barış Akarsu’nun samimiliğine vurgu yapan Sunny, sahnede şarkı söylerken elini uzatan hayranı tarafından az kalsın aşağı düşecek gibi olduğunu söyledi.

Başarılı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz’ın ses ve görüntü benzerliği ise izleyiciden tam not aldı.

‘Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Zeki Demirkubuz'dan Nuri Bilge Ceylan'a sert sözler: Adilik yapmasın! Onu hatırladınız mı? Yabancı Damat'ın Memik Dedesinden mesaj var ‘HUDUTSUZ SEVDA’DA İNTİKAM YOLCULUĞU! ‘BAMBAŞKA BİRİ’DE SIR PERDESİ ARALANDI! 'Do Not Disturb'te gemici Ayzek'in karaya oturuşu! 'Kötü Adamın 10 Günü' film incelemesi! İyi adam mı, kötü adam mı?