Barcelona EuroLeague'de üçüncü oldu!

2021-22 THY Avrupa Ligi karşılaşmasına Barcelona, Yunanistan ekibi Olympiakos'u mağlup etti ve turnuvayı üçüncü tamamladı. İşte maç sonucu, özet ve karşılaşmadan detaylar

2021-2022 Turkish Airlines EuroLeague (THY Avrupa Ligi) Dörtlü Final üçüncülük mücadelesinde Real Madrid'e kaybeden FC Barcelona Lassa, temsilcimiz Anadolu Efes'e mağlup olan Yunan temsilcisi Olympiakos ile karşılaştı. Maçı Barcelona 84-74 kazandı ve turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

Barcelona'da en skorer oyuncu Nikola Mirotic oldu. Tecrübeli oyuncu karşılaşmayı 19 sayı, 4 ribaund, 4 asist ve 3 top çalma ile tamamladı. Milli oyuncumuz Sertaç Şanlı 16, Brandon Davies 10, Alex Abrines 8 ve Cory Higgins 11 sayı ile galibiyete katkı veren diğer isimler oldu. 

Barcelona-Olympiakos maçının en korer oyuncusu ise Sasha Vezenkov oldu. Bulgar oyuncu maçı 20 sayı ve 11 ribaund ile double-double yaparak tamamladı. Vezenkov'u, 10 sayı ile Tyler Dorsey, 14 sayı ile Kostas Sloukas, 8 sayı ile Thomas Walkup, 5 sayı ile Giannoulis Larentzakis ve 11 sayı ile Shaquelle Mckissic takip etti.

Borsa günü rekorlarla tamamladı! O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat! Adnan Oktar örgütüne bir darbe daha: 300 hesap kapatıldı!
Sonraki Haber