Baraj 13.Bölüm Full izle

Baraj 13.Bölüm Full izle linki 10 Kasım tarihinde full hd kalitede tek parça reklamsız ve sansürsüz olarak Baraj son bölüm izleme seçeneği FOX Play’de.

Baraj dizisi 13.Bölümü ile 10 Kasım akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanıyor. Başrollerinde Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük’ün oynadığı Baraj dizisi son bölümünde; Nehir sonunda Nazım’ın evlenme teklifini kabul eder. Nazım buna sevinmiş olsa da mutluluğu çok uzun sürmez.

Bunun için önce Nermin’den boşanmalı ancak tüm olanları da Nehir’den gizlemelidir. Ancak Nermin boşanmayı asla istememektedir. Halil’in cesedi ortaya çıkmadığından dolayı da bir panik yaşanmaktadır.

Tam da bu esnada Meryem baraja gelerek herkesi zor durumda bırakır. Tarık ile Zahra, şantiye içerisinde kimsenin Halil’in yokluğundan şüphelenmemesi adına her şeyi yapar.

BARAJ 13.BÖLÜM İZLE

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle