Banka borçları ile başları belada olan tüketicilere müjde! Garanti BBVA borçlarınızı tek kalemde sıfırlayacak!

Yeni dönemde veya daha öncesinde çektikleri kredilerin geri ödemelerinde sıkıntı yaşayan tüketiciler için Garanti BBVA’dan eşsiz bir teklif geldi. İşte bankanın borç kapatma ürününe dair detaylar…

Aylık kazançları ile geçinmek konusunda güçlük çeken ve özellikle de 2022 yılının beraberinde gelmiş olan küresel çaplı ekonomik sorunlara karşı maddi olarak mücadele gücü kalmayan tüm tüketiciler, bankaların ihtiyaç kredisi ürünlerinden destek aldı. Enflasyonun yükselmesi ve diğer alanlarda olumsuz gelişmelerin yaşanmaya devam etmesi sebebi ile geçim dertleri devam eden ve bu sebep ile de bankalara olan kredi borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar, günden güne büyüyen bir ekonomik problemin içerisine doğru sürüklendi.

Bankalarda oluşan kredi borçları son dönemlerin en üst seviyelerine ulaşırken birçok vatandaş icra takipleri ile yüzleşmek durumunda kaldı. Bu durum karşısında devreye giren özel bankalardan olan Garanti BBVA, senenin bitimine günler kala müjdeli haberi verdi. Farklı bankalara borçları bulunan vatandaşlar için “Borç Transferi Kredisi” başlığı altında avantajlı bir kredi kampanyası düzenlemiş olduğunu duyuran Garanti BBVA, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

GARANTİ BBVA BORÇ TRANSFERİ KREDİSİ ARALIK 2022

Resmi internet sitesi üzerinden yayınlamış olduğu duyuruda, farklı bankalara kredi borçları bulunan tüketiciler için Borç Transferi Kredisi geliştirdiğini duyuran Garanti BBVA, bu kredi ürününden hem mevcut müşterilerinin hem de diğer vatandaşların yararlanabileceklerini belirtti. Kampanya kapsamında kredi notu şartını esneteceğini ifade eden özel banka, 36 aya varan vade fırsatı ile tüm borçları üsteleneceğini ve böylelikle de tüketicilerin borçlarını bir nevi yapılandıracağını vurguladı.

GARANTİ BBVA BORÇ TRANSERİ KREDİSİ AYRINTILARI

Garanti BBVA, maaş müşterisi olan vatandaşlar için farklı limitlerde kredi hizmeti sunacağını belirtti. Maaş müşterisi olmayan bireysel tüketiciler için kredi üst limitinin 25 bin TL olduğunu açıklayan banka, esnaflar için bu limitin 60 bin TL olarak belirlendiğini vurguladı. Banka, hizmetine ilişkin örnek hesaplama tablosunu şu şekilde oluşturdu:

  • Kredi tutarı: 60 bin TL
  • Vade sayısı: 24 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 2,57
  • Aylık taksit tutarı: 3.624,43 TL
Süper Loto sonuçları 18 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Ahmet Tatlıses: İbrahim Tatlıses'in akli dengesi yerinde değil Şans Topu sonuçları 21 Nisan 2024!
Sonraki Haber