Balık ve Yengeç burçları için aşk kapınızı çalıyor! İşte 23-29 Mayıs haftası burçların aşk hayatı

2022 yılının ilk Ay Tutulmasının ardından ilişkilerde ve aşk hayatlarını yakından etkileyecek Akrep ve Kova burçları bu hafta oldukça şanslı. Eğer ki partnerinizle aranızda bir sorun varsa bunları çözmeye odaklanın. İlişkisi olmayan ve yalnız kalan Balık ve Yengeç burçları içinde ölümsüz bir aşk kapınızı çalabilir. İşte, 23-29 Mayıs 2022 burçların haftalık aşk yorumları…

Akrep Burcu 23-29 Mayıs 2022 Haftalık Aşk Yorumu

Değer verdiğiniz insanla bağlarınızı güçlendiriyorsunuz. İlerideki hedeflerinizi partnerinize söyleyerek daha iyi bir gelecek adına planlar kurun. Sizi strese sokan konular bulunuyorsa bunları kısa sürede çözün. İlişki içerisinde olmayan Akrepler için yeni bir ilişkiye başlamak adına duygularınızı daha fazla gizlemeyin.

Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama!