Balayı tatili Demet Özdemir'e zehir oldu! Oğuzhan Koç meğer Yağmur Tanrısevsin'i de aynı yere götürmüş

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in 28 Ağustos'ta İstanbul'da gerçekleşen düğünlerinin yankıları hala konuşulmaya devam ederken, gittikleri balayı tatili ile ilgili şoke eden bir detay ortaya çıktı. Ünlü çift balayı için Göcek'teki lüks bir otelin özel villasını tuttu. Ancak Oğuzhan Koç, 2018 yılında o dönem birlikte olduğu oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile de aynı yerde aşk tatili yapmıştı. Ortaya çıkan bu detayın ardından Özdemir'in balayını yarıda kesip dönüş için harekete geçtiği iddia edildi.

Oyuncu Demet Özdemir (30) ile şarkıcı Oğuzhan Koç (37), 28 Ağustos akşamı Six Senses Hotel’de evlendi. Düğünde Demet Özdemir'in gelinlikleri, Oğuzhan Koç'un ise ayakkabıları çok konuşuldu. Ünlü çiftin günler önce gerçekleşen ve ünlü isimlerin akın ettiği muhteşem düğünleri hala magazin basınında konuşulmaya devam ederken balayı detayı ise duyanları hayrete düşürdü.

Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın...