Bakan Nebati ile sahnede şarkı söyleyen Serdar Ortaç'a Fatih Portakal'dan tepki: Omurgasız biri!

Bakanı Nebati’ye “Seni seviyoruz” diyerek “Karabiberim” şarkısı söyleyen Serdar Ortaç’a Fatih Portakal’dan sert tepki geldi. Portakal, Serdar Ortaç için 'Omurgasız biri' derken tartışmaya Sinan Akçıl da katıldı. Akçıl, Portakal'a "Keşke arkanda Serdar kadar iz bırakabilecek olsaydın gün gelip de öbür tarafa göç ettiğimizde" dedi.

This browser does not support the video element.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati bir etkinlikte sahne alan Serdar Ortaç'tan 'Karabiberim' şarkısını söylemesini istedi. Serdar Ortaç bakanın bu isteğini kırmadı ve 'Bakan Nebati baba için okuyorum' diyerek şarkıyı seslendirdi.

Bakanı Nebati’ye “Seni seviyoruz” diyerek “Karabiberim” şarkısı söyleyen Serdar Ortaç’a Fatih Portakal’dan sert tepki gösterdi.

FATİH PORTAKAL: OMURGASIZ BİRİ

Sözcü TV için ekranlara dönen Fatih Portakal şarkıcıyı hedef alarak “Serdar Ortaç gibi omurgasız biriyle sahneye çıkıyorsun. Sanatçı demiyorum da ben omurgasız biri!" ifadelerini kullandı.

SİNAN AKÇIL'DAN FATİH PORTAKAL'A TEPKİ

Sinan Akçıl ise Ortaç'ı koruyarak "Keşke arkanda Serdar kadar iz bırakabilecek olsaydın gün gelip de öbür tarafa göç ettiğimizde" dedi.

Altaylı'dan tepki toplayan açıklama: İsrail'e övgüler yağdırdı! Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı! İRAN-İSRAİL ARASINDA NE OLDU? GERİLİM BÖLGE GENELİNE SIÇRAR MI? 94 yaşındaki Rahmi Koç, bayram öncesi Miami'de eğlendi denilmişti... İran-İsrail sahnesi yeniden gündem oldu! Uğur Dündar Kılıçdaroğlu'nu kendi sözleriyle vurdu!