Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Beşiktaş Vodafone'u kabul etti

Tüm imkanlarla sporcuların ve gençlerin yanında olduklarını vurgulayan Kasapoğlu, "Kadın, erkek, genç, yaşlı, engelli, toplumun her kesiminin spora erişimini sağlamak bizim en büyük önceliğimiz. Bu anlamda sizlerin attığı adımlar, özellikle Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'nın başarıları bir çığır açtı. Bu yıl tüm takımlar kulüp kurdular, kadın futboluyla ilgili branşlarını açtılar. Buna öncü olmak da sizler için hakikaten çok takdir edilecek bir yön, sizleri tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kadın futbolunun gelişimi adına Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'na teşekkür eden Bakan Kasapoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Gidilecek daha çok yol var. Burada kadınların spora olan ilgisini artırmak, erişilebilir kılmak en önemli amaç. Bu yüzden 'Kadın odaklı spor politikası' diyoruz. Gerek futbol tarafından bakalım gerek kadın odaklı bakalım, Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'nın bu anlamda önemli başarılar elde ettiğini düşünüyorum. İnanıyorum ki bu diğer kulüpler için de güzel bir örnek teşkil edecek. Bugün doğuya, Güneydoğu'ya gidiyoruz, orada kadın futbol takımları, basketbol takımları var. Kadınlarımızın olduğu yerde her zaman umut var, mutluluk var. Bize umut vermeye devam ediyorsunuz."

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!