Bakan duyurdu! Bu eğitim 81 ilde başlatılacak ! İşte detaylar...

"Milli Eğitim Bakanlığı olarak tüm öğretmenlerimizi ve okul yöneticilerimizi ilk yardım eğitiminden geçirmeyi hedefledik"

Konuya ilişkin açıklamasında 19 milyondan fazla öğrenci ve 1,2 milyon öğretmenin bulunduğu devasa ölçekli bir eğitim sisteminde öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerinin günün büyük bölümünü okullarda geçirdiğine dikkati çeken Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Kazalar, özellikle çocuklarımızın solunum yollarına yabancı maddelerin kaçması, burunlarına yabancı maddelerin kaçması, yaralanmalar, zehirlenmeler gibi günlük yaşantının bir parçası olan, öngörülemeyen vakalarda hızlı bir şekilde müdahale etmek, okullarımızın çok daha sağlıklı güvenli ortamlar olması anlamında çok büyük öneme sahip. Bu önemin farkında olarak Milli Eğitim Bakanlığı olarak tüm öğretmenlerimizi ve okul yöneticilerimizi ilk yardım eğitiminden geçirmeyi hedefledik” diye konuştu.

"İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri Reisi'nin ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı!