Bakan Bilgin o rakamı işaret etti! 2023 asgari ücret ne kadar olacak?

2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ardından gözler temmuz ayında yapılması planlanan asgari ücret zammında. Yeni kabinenin kurulmasından ardından görüşülecek olan asgari ücret rakamı için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çalışanları memnun edecek bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in yeni kabinede olup olmayacağı bilinmezken asgari ücrete ara zamla ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücret ara zammı ile ilgili yaptığı açıklamada çalışanların yüzünü güldürdü. Yeni asgari ücrette taban rakamlar belli olmaya başladı. 

Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Kerem Demirbay kararı Motorine indirim geldi! İşte 26 Nisan 2024 güncel akaryakıt fiyatları Estetisyen sevgilisi Selin'i öldürdü! İntihar süsü verdi Canlı yayında Galatasaraylıları isyan ettiren ilginç açıklama! En düşük emekli maaşında iki yeni formül Hakmar'a ucuz bardak ve el mikserleri geliyor!