Bahar'dan kızı Umay'a duygu yüklü mektup! "Kendine ihanet etme"

Bahar dizisinde Bahar'dan kızı Umay'a anlamlı mektup. Kızının doğum gününde nöbetçi olmasına neden olan Timur kızını doğum gününde annesiz bıraktı. Bahar kızının onu yanında hissetmesi için birmektup yazdı. Ders gibi görülebileck bu sözler bölümde çok konuşuldu.

Bahar dizisi her sahnesi ile çok konuşuluyor. Hayatını sevdiklerini mutlu etmek için adayan ve kendi heves hatta kariyerinden vazgeçen bir kadının hikayesini anlatan dizi o kadının müthiş değişimine şahitlik etmenizi sağlıyor. 

Eşi ve kayınvalidesinden hiç ummadığı anda bir darbe yiyen Bahar akıllanıyor ve içinde değişim için büyük bir kuvvet buluyor. Tabi buna Evren'in de katkısı büyük.

BAHAR KIZINA YAZDIĞI MEKTUP İLE OLAY YARATTI

Bahar dizisinde duygu yüklü anlar yaşandı. Sevilen dizide Bahar hayatını değiştirirken çocuklarına yetişemiyor. Ancak hatasını bir mektup ile telafi eden Bahar yalnnızca nasihat vermekle kalmıyor adeta kızına hayat dersi veriyor. İşte o mektup...

İÇİNDEKİ ŞARKIYI SUSTURMA

BAHAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? 

Bahar'ın 4. Bölümünde; Bahar yeni bir başlangıca adıma atmışken bütün aile Umay’ın hastaneye kaldırılma haberiyle sarsılır. Yavuzoğlu ailesi içinde hesaplaşma yaşanırken hastaneye gelen Cihan Taşkeski, Evren ve Timur’u karşı karşıya getirir. Cihan’ın gelişi Bahar için de yeni bir sınav olur. Bahar, Umay’la arasındaki sorunları düzeltmeye çalışırken Timur’u evde büyük bir sürpriz beklemektedir. Parla! Timur’un açığını yakalayan Bahar, bir yandan şüphesiyle sınanırken diğer yandan yeni başladığı hastane macerasında mücadele etmeye devam edecektir.

Akdeniz'de gece yarısı korkutan deprem! Bakan Fidan'dan İsrail'e uyarı: Tariz edilemez felakete tanık oluruz! Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı
Sonraki Haber