Bahar yeni bölümde Rengin gerçeğini öğreniyor mu? Timur'un itirafı Bahar'ı mutlu etti mi? İşte Bahar yeni bölüm detayları...

Bahar dizisi, MF Yapım tarafından Show TV için hazırlanan, ilk bölümü 13 Şubat 2024 tarihinde yayımlanmaya başlayan bir Türk dizisidir. Yapımcılığını Asena Bülbüloğlu'nun üstlendiği, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı, senaryosunu Ayça Üzüm ve Atasay Koç'un kaleme aldığı, başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı bir Türk medikal, komedi dizisi Bahar'da son bölümde neler yaşandı?

Bahar (Demet Evgar), evli ve iki çocuk sahibi, tıp fakültesi mezunu bir kadındır. Kusursuz görünen ailesi ve mutlu bir hayatı vardır. Fakat bir gün, ani bir hastalıkla karşı karşıya kalır ve bu hastalık ona ailesi ve özellikle de eşi Timur (Mehmet Yılmaz Ak) ile ilgili bazı gerçekleri ortaya çıkarır. Bahar'ın hastalığı ile birlikte ailedeki tüm dinamikler değişir. Bu süreçte Evren (Buğra Gülsoy), her anlamda Timur'un rakibi olur. Bahar ise hayatını yeniden inşa etmeye çalışırken, izleyiciye umut aşılayan trajikomik hikayelerle karşı karşıya kalır.

Peki Bahar dizisi yeni bölümde neler yaşandı? Bahar Timur'un ihanetinden emin olduktan sonra artık hayatına nasıl yön verecek?

Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! Koç'un oğlu mağlubiyet sonrası çıldırdı! Oyuncuların üzerine yürüdü