Bağırsakları göğüs kafesinde doğdu! 3 günlükken bıçak altına yatan Hamza bebekten haber var!

Karaciğeri, midesi ve ince bağırsağı göğüs kafesinde olan Hamza bebek henüz 3 günlükken riskli bir ameliyat geçirdi. Operasyon sonrası sağlığına kavuşan Hamza bebeğin ailesi "Oğlumuz çok dirençli bir çocukmuş. Çok şükür, şimdilik her şey yolunda gidiyor. İnşallah hiçbir çocuk böyle bir aksilik yaşamaz." dedi.

İkinci çocuğuna hamile olan Kübra Kambur, hamileliğinin 5’inci ayında bebeğinde diyafram hernisi (diyafram fıtığı) hastalığı olduğunu öğrendi.

Kambur, kendisini takip eden kadın doğum doktorunun yönlendirmesiyle doğumunu İSÜ Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde gerçekleştirdi. Ancak doğum sonrasındaki kontrolde göğüs boşluğu ile karın boşluğunu birbirinden ayıran diyaframındaki açıklık nedeniyle karın içindeki organlarının göğüs boşluğuna yerleştiği ve bu nedenle akciğerlerinin gelişmediği ortaya çıkan Hamza bebek, ameliyata hazır hale getirilmek üzere yenidoğan yoğun bakım uzmanı tarafından entübe edildi. Henüz 3 günlükken ameliyata alınan Hamza bebek, başarılı geçen operasyonun ardından 15 gün yoğun bakımda takibe alındı. Akciğerleri hızlı bir şekilde gelişen Hamza bebek sağlığına kavuşarak hastaneden taburcu oldu.

Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!