Babalık davasıyla gündeme gelen Uğur Dündar'dan Müge Anlı'ya mesaj! ''Ben bu kadını ilk kez görüyorum''

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, ablasının babasının da ünlü bir isim olduğunu söylemişti. Nebioğlu'nun açıklamasının ardından bahsedilen kişinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıkmıştı. Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulabilmek için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıktı. Dilara G. tarafından Uğur Dündar'a açılan babalık davasınında programda konuşulmasının ardından Uğur Dündar, Müge Anlı'ya konuyla ilgili mesaj attı ve Dilara G.'nin annesi Suphiye Orancı ile hiç tanışmadığını söyledi.

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Duygu Nebioğlu, ''Ablamın babası da çok medya dünyasından çok ünlü biri. O da dava açmaya hazırlanıyor'' demişti. Nebioğlu'nun bahsettiği ünlü ismin gazeteci Uğur Dündar olduğu ortaya çıkmıştı.

Uğur Dündar hakkında çıkan babalık iddiasını yalanlayarak “Bugünkü bir gazetede hakkımda babalık davası açıldığı ve haziran ayında karara bağlanacağı açıklanmış. Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama mademki karşı taraftan biri konuştu, kısaca net bir cevap vereyim. Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve son sözü söyleyecek kurum olan Adli Tıp Kurumu, DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti. Benim ve avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır.” demişti.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu