Aziz Yıldırım'ın rüyası gerçek oluyor! Süper Lig yayın ihalesinde 500 milyon dolarlık teklif: beIN Sports dönemi sona ermek üzere! Gözler Türkiye Futbol Federasyonu'na çevrildi

Süper Lig ve 1. Lig için gerçekleşen yayın ihalesinde flaş bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'nin ve Kulüpler Birliği'nin eski başkanı Aziz Yıldırım döneminde 500 milyon doları gören yayın ihalesi, bu dönemde de o seviyelere ulaştı. Aziz Yıldırım'ın bizzat yükseltmek için uğraştığı 500 milyon dolar seviyesi Saran Medya tarafından teklif edildi. Eğer bu teklif kabul edilirse beIN SPORTS veda edecek.

YAYIN İHALESİNDE 500 MİLYON DOLARLIK TEKLİF!

2017 yılında dönemin Fenerbahçe Başkanı olan Aziz Yıldırım'ın resti ve uğraşı sonucu beIN Group, 500 milyon dolarlık bedelle Süper Lig ve 1. Lig'in yayın ihalesini almıştı. Bu dönem büyük bir başarı olarak görülen bu gelişme, daha sonra kur artışı ve yayıncı kuruluşun emrivakisiyle çok düşük seviyelere inmişti.

Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Euro düşüşte, dolar direniyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Akaryakıta çifte indirim! Pompaya yansıdı Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Yurt genelinde hava nasıl olacak? İşte il il hava durumu... Mevduat faizlerinde rekor! En yüksek faizi hangi banka veriyor?