Aziz Yıldırım, ligden çekilmenin oylanacağı Fenerbahçe kongresine katılacak mı?

Fenerbahçe'de gözler 2 Nisan'da toplanacak olan Olağanüstü Genel Kurul'a çevrildi. Olağanüstü Genel Kurul'da ligden çekilme ve Trabzonspor ile yaşanan olaylar konuşulacak. Peki, Aziz Yıldırım kongreye katılacak mı? Aziz Yıldırım'ın kongreye gidip gitmeyeceği belli oldu.

Fenerbahçe'de 2 Nisan'da  Olağanüstü Genel Kurul toplanacak. Camia ve taraftarlar, yönetimin çağrısıyla toplanacak Olağanüstü Genel Kurul’a kilitlenmiş durumda. Gündem, Trabzonspor maçı sırasında ve sonrasında yaşanan olayların ardından ligden çekilme seçeneği de dahil olmak üzere neler yapılabileceği konusunu tartışmak. Ali Koç ve ekibi kongre öncesinde bu hafta hem eski yöneticilerle hem de Yüksek Divan Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulunacak.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Altın yatay seyirde! İşte 15 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Toz taşınımı ve kuvvetli yağışa dikkat! Tedbirinizi alın...