E-ticaret sektöründe dünyada bir ilk: Hepsiburada üzerinden akaryakıt alınabiliyor

Akaryakıt şirketi Aytemiz ile e-ticaret platformu olan Hepsiburada’nın iş birliği ile e- ticaret sektöründe dünyada bir ilke imza atıldı. Hepsiburada üzerinden alınan Aytemiz Vaayy Dijital Yakıt Kodları ile Aytemiz istasyonlarından hızlı ve temassız bir şekilde akaryakıt alınabiliyor.

E-ticaret platformu üzerinden akaryakıt satışı yapılmasını sağlayan ve alanında ilklerden biri olan Aytemiz Vaay Dijital Yakıt Kodu, Hepsiburada üzerinden satın alınıyor. Aytemiz Vaay Dijital Yakıt Kodu almak isteyen müşteriler için Hepsiburada’da 100, 150, 200, 300 ve 500 TL’lik yakıt kodu seçenekleri sunuluyor. Müşteriler, satın alacakları Dijital Yakıt Kodu’nu sepetlerine ekledikten sonra, sepet sayfasında yakıt kodunu araç plakasına tanımlayarak online alışverişini tamamlıyor. Alışveriş tamamlandıktan sonra anında SMS olarak gönderilen 6 haneli kod sayesinde, tüm Aytemiz istasyonlarından akaryakıt alınabiliyor. Yapılan tüm akaryakıt alışverişlerinin detayları ise Aytemiz Vaay mobil uygulamasından takip edilebiliyor.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak"