Ayşen Gruda'nın rol aldığı unutulmaz filmler!

Türk sinemasının en değerli oyuncularından Ayşen Gruda’yı kaybettik. Yaşamı boyunca sayısız film ve dizide rol alan efsanevi oyuncunun oynadığı dizi ve filmleri sizler için derledik.

Bizim Aile – Feride (1975)

Yaşar Usta ile Melek Hanım tek başına çocuklarını büyütmeyen çalışan iki bekardır. Tanıdıklarının sayesinde tanışır ve evlenmeye karar verirler. Ancak Yaşar Usta’nın dört, Melek Hanım’ın ise üç çocuğu vardır. Çocuklarına bu durumdan bahsedemeyen ikili bu sorunu evlendikten sonra çözmeye karar verir. Yaşar Usta ve dört çocuğu Melek Hanım’ın evine taşınınca gerçek ortaya çıkar. Üvey kardeşler bir türlü anlaşamazlar. Ancak ailenin başına gelen kötü olaylar onları birbirine yakınlaştıracak ve sevginin gücünü ortaya çıkaracaktır. Ayşen Gruda ise Melek Hanım’ın en büyük çocuğu ve tek kızıdır.


Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? İşte TV8 yayın akışı... Müge Anlı'daki sapık üvey baba hakkında sıcak gelişme! İskoçya - İsrail maçında Filistin protestosu: Direğe zincirledi! Bugün kimin maçı var? 1 Haziran 2024 maç programı! Pazar günü hava nasıl olacak? Sıcaklıklar yükseliyor mu? Boykot edilen ürünlerde indirim uygulaması tepkilere neden oldu!