Ayşen Gruda'nın rol aldığı unutulmaz filmler!

Türk sinemasının en değerli oyuncularından Ayşen Gruda’yı kaybettik. Yaşamı boyunca sayısız film ve dizide rol alan efsanevi oyuncunun oynadığı dizi ve filmleri sizler için derledik.

Bizim Aile – Feride (1975)

Yaşar Usta ile Melek Hanım tek başına çocuklarını büyütmeyen çalışan iki bekardır. Tanıdıklarının sayesinde tanışır ve evlenmeye karar verirler. Ancak Yaşar Usta’nın dört, Melek Hanım’ın ise üç çocuğu vardır. Çocuklarına bu durumdan bahsedemeyen ikili bu sorunu evlendikten sonra çözmeye karar verir. Yaşar Usta ve dört çocuğu Melek Hanım’ın evine taşınınca gerçek ortaya çıkar. Üvey kardeşler bir türlü anlaşamazlar. Ancak ailenin başına gelen kötü olaylar onları birbirine yakınlaştıracak ve sevginin gücünü ortaya çıkaracaktır. Ayşen Gruda ise Melek Hanım’ın en büyük çocuğu ve tek kızıdır.


CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! Koç'un oğlu mağlubiyet sonrası çıldırdı! Oyuncuların üzerine yürüdü O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!