''Aylık kazancım 30 bin TL'' diyen CZN Burak eleştiri yağmuruna tutulmuştu... Fenomen işletmeci işin aslını anlattı

Sosyal medyada CZN Burak olarak tanınan fenomen işletmeci Muhammed Burak Özdemir, katıldığı bir duruşmadaki kimlik sorgusunda, işletmeci olduğunu ve aylık gelirinin 30 bin TL olduğunu açıklayınca eleştirilerin hedefi olmuştu. Oğuzhan Uğur’un YouTube'daki programına konuk olan CZN Burak, işin aslını anlattı ve "Şirketten pay istemiyorum" dedi. İşte CZN Burak'ın aylık gelir açıklaması...

İstanbul, Dubai ve Tacikistan'da restoran zincirinin şubeleri bulunan CZN Burak (Burak Özdemir) geçtiğimiz ay katıldığı bir duruşmadaki kimlik sorgusunda, işletmeci olduğunu ve aylık gelirinin 30 bin TL olduğunu açıkladı. Instagram'da 42 milyona takipçisi olan CZN Burak bu açıklamasının ardından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? İşte TV8 yayın akışı... Müge Anlı'daki sapık üvey baba hakkında sıcak gelişme! Boykot edilen ürünlerde indirim uygulaması tepkilere neden oldu! Real Madrid ikinci yarı açıldı, Şampiyonlar Ligi'ni yine kazandı! Bugün kimin maçı var? 1 Haziran 2024 maç programı! AK Parti Olağan Kongre'ye gidecek: Tarihi netleşti!