Ayı saldırısında yaralandı! Köpekler ölümden kurtardı...

ÖNLEM ALINMASINI İSTEDİ


Coştur’un akrabası Güven Coştur, bölgedeki ayı saldırılarının son zamanlarda arttığını, ilçe halkının tedirgin olduğunu belirterek, önlem alınmasını istedi. Güven Coştur, “Bölgede iki ay önce bir komşumuzun da başına bu olay geldi. Başka yerlerden de bu tür duyumlar alıyoruz. Haliyle insanlar korkuyor, nasıl bir önlem alınacak bilmiyorum ama umarız böyle şeyler yaşanmaz” dedi.

POPÜLASYONU ARTAN AYILAR KORKUTUYOR


Öte yandan, Karadeniz Bölgesi'nde, sayılarında önceki yıllara oranla artış olduğu belirlenen ayılar, indikleri yayla ve mezralarda tehlike oluşturuyor. Yaylardaki turistik işletmelere dadanıp, tarım ürünlerine zarar veren ayılara karşı tedirgin olan bölge halkı, değnekle dolaşıp tedbir alırken, uzmanlar da ayı saldırılarına karşı doğada gürültülü ve gruplar halinde dolaşılmasını öneriyor.

Şans Topu sonuçları 16 Haziran 2024! 5+1 Şans Topu sonuçları! Bugün kimin maçı var? 17 Haziran 2024 maç programı! Bulaştığı kişiyi 48 saat içinde morga sokuyor Marmara Denizi'nde deprem oldu! İstanbul'da hissedildi Antalya'da deprem oldu Hava sıcaklığı 6 derece birden yükseliyor