Aygaz’dan yüzleri güldüren kampanya: 500 TL indirim için acele edin! Tek bir işlemle hediyenizi alın!

Aygaz, geçtiğimiz günlerde tüm müşterilerinin yüzünü güldürecek heyecan verici bir kampanya duyurdu. Haberimizde sizlere Aygaz kampanyası ile ilgili bilmeniz gereken tüm detayları aktararak bu kaçırılmayacak fırsattan yararlanmanızı sağlayacağız. Şimdi Aygaz’ın 500 TL hediyeli kampanyasının detaylarına bakalım…

Aygaz Fiat yetkili servislerinde 1500 TL ve üzeri servis işlemlerinde 500 TL'ye varan değerde Otogaz puan hediye ediyor. Kampanya 1 Nisan 2023 tarihinde başladı ve 30 Haziran 2023 tarihine kadar devam edecek.

AYGAZ'DAN 500 TL HEDİYE

Aygaz'dan yapılan açıklamaya göre, müşteriler 1500 lira ve üstü servis işlemlerinde 150 lira, 2500 lira ve üstü servis işlemlerinde 250 lira, 3 bin 500 lira ve üstü servis işlemlerinde 350 lira, 5.000 lira ve üstü servis işlemlerindeyse 500 lira otogaz puan kazanılacak. Kampanya 30 Haziran 2023 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya kapsamındaki fiyatlara KDV dahil olduğunu belirtmekte fayda var.

150 lira, 250 lira, 350 lira ve 500 lira değerindeki yakıt puanlar yalnızca Paro altyapısına sahip Aygaz/Mogaz Otogaz istasyonlarında bulunan Otogaz harcamaları için geçerlidir. Yakıt puanlar, Aygaz markası ve logosu altında faaliyette olan kampanyaya dahil işletmelerde geçerlidir. Kampanyaya 200 TL ve üzeri harcamalar dahil edilecektir.

AYGAZ KAMPANYA DETAYLARI AÇIKLANDI

Yakıt noktası yüklemesi için Fiat servislerine giden araçların belirtilen şartları sağlaması durumunda, fatura kesim tarihinden itibaren en geç 3 iş günü içerisinde Fiat Yetkili Servisleri'nde ilgili iş kabul kartı faturası kesildiğinde kayıt altına alınan Otogaz puanları müşterinin cep telefonuna yüklenecektir.

Aygaz Otogaz hediyesinden yararlanmak için müşterilerin tercih ettikleri seçeneği Fiat temsilcilerine bildirmeleri gerekmektedir. Müşteri kartlarına yüklenen puanların 30 Eylül 2023 tarihinde sona ereceğini unutmamak önemlidir. Kullanılmamış olan puanlarsa 1 Ekim 2023 tarihinde silinecek.

Aygaz Otogaz puanlarının kullanabilmesi için müşterilerin cep telefonlarının numaralarını Aygaz işletmesi için aktifleştirmeleri gerekiyor. Bu işlem Aygaz Mobil uygulamasından, www.aygaz.com.tr adresinden veya 444 4 999 Aygaz İletişim Hattı'ndan yapılabilir. Bu kampanyadan yalnızca bir kez yararlanılabileceğini ve diğer kampanya indirimleriyle birleştirilemeyeceğini belirtmek isteriz.

İlkay Gündoğan'dan Galatasaraylıları heyecanlandıran hareket Zuhal Topal'ın kızı Lina büyüdü! Annesinin boyuna yetişti... ABD'den Gazze açıklaması: İsrail savunmasız bırakılmıyor!
Sonraki Haber