Avrupa'nın 5 büyük liginde heyecan devam ediyor! Hafta sonu oynanan maçların ardından görünüm

Avrupa'nın en büyük 5 futbol ligi kabul edilen İngiltere (Premier Lig), İspanya (La Liga), İtalya (Serie A), Almanya (Bundesliga) ve Fransa'daki (Ligue 1) maçlara, hafta sonu devam edildi.

Premier Lig

İngiltere Premier Lig'in 7. haftasında Arsenal, deplasmanda Brentford'u 3-0 mağlup etti.

Arsenal forması giyen 15 yaşındaki Ethan Nwaneri, Brentford'u 3-0 yendikleri maçta oynayarak Premier Lig tarihinin en genç oyuncusu oldu. 15 yıl 181 günlükken forma giyen orta saha oyuncusu, daha önce 16 yaş 30 gün ile Liverpool orta saha oyuncusu Harvey Elliott'a ait ''en genç oyuncu'' unvanını Brentford maçının uzatma dakikalarında oyuna girerek eline geçirdi.

Son şampiyon Manchester City, konuk olduğu Wolverhampton'u 3-0 yendi. Tottenham ise konuk ettiği Leicester City'i 6-2 mağlup etti.

Chelsea-Liverpool ve Manchester United-Leeds United maçları ise İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in vefatı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Premier Lig'in 7. haftası sonunda 18 puana ulaşan Arsenal'ı, 17'er puanlı Manchester City ve Tottenham izledi.

Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı!