Avrupa sıcak hava dalgasına teslim! Can kaybı bini aştı, 100 bin hektar küle döndü, ülkeler alarma geçti

Avrupa'da sıcak hava dalgasının etkisiyle binlerce kişi hayatını kaybetti. Çıkan orman yangınlarında 100 bin hektardan fazla alan yandı. Fransa'da 14 binden fazla kişi tahliye edildi. İngiltere'de sıcaklıkların ilk kez 40 dereceyi geçmesi bekleniyor. Aşırı sıcaklar havalimanının pistinde tahribata yol açtı. İrlanda'da 135 yılın en sıcak günü yaşandı. Belçika, Almanya, İsviçre de alarma geçti.

Avrupa'nın güneyinde binlerce can kaybına ve orman yangınlarına neden olan sıcak hava dalgası etkisini sürdürmeye devam ediyor. Aşırı sıcaklar, İngiltere ve İrlanda da dahil olmak üzere kuzey Avrupa'ya doğru ilerliyor. Avrupa Birliği (AB) yetkilileri ise alarma geçti.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!