Avrupa basını İstanbulspor'un sahadan çekilme olayını konuşuyor: "Türkiye'de daha fazla kaos"

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında oynanan İstanbulspor-Trabzonspor maçında İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu takımı sahadan çekme kararı aldı. Trabzonspor'un attığı gol öncesi yaşanan penaltı pozisyonu sonrası bu kararı alan Sarıalioğlu'nun takımı sahadan çekmesi Avrupa basınında da önemli yanlı uyandırdı.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanan maçın 68’inci dakikasında bordo-mavili takım Onuachu’nun golüyle 2-1 öne geçti. Golden hemen önce yaşanan pozisyonda İstanbulsporlu futbolcu Loshaj, Trabzonspor ceza sahası içinde yerde kaldı. VAR incelemesinin ardından pozisyonda penaltı olmadığı kararı çıktı ve golgeçerli sayıldı.

Bu karar sonrası kayış koptu ve İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, sahaya inerek oyuncuları soyunma odasına davet etti.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları