ATV, dizi ve programlarıyla reytinglerde zirveye yerleşti! Müge Anlı ile Tatlı Sert, Esra Erol'da ve Safir dizisi izleyicileri ekrana kilitledi

'MÜGE ANLI İLE TATLI SERT' TÜM KİŞİLER KATEGORİSİNİN BİRİNCİSİ OLDU!

Hafta içi her gün atv ekranlarında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert gün içerisinde yayınlanan 100 programın yer aldığı reyting listesinin Tüm Kişiler kategorisinde %4,67 izlenme oranı ve %33,70 izlenme payı alarak birinci oldu.

BEDRİYE KILIÇ'IN ŞÜPHELİ KAYBI DİKKAT ÇEKEN KONULAR ARASINDA YER ALDI

Programda dikkat çeken konulardan biri ise Konya'nn Akşehir ilçesinde eşiyle tartıştıktan sonra sırra kadem basan ve 6 Temmuz'dan bu yana kendisinden haber alınamayan Bedriye Kılıç'ın şüpheli kayıp olayı oldu. Genö kadının kaybolmadığını düşünen yakınları Kılıç'ın eşi Tayfur tarafından öldürüldüğünü iddia ediyor. Peki, Bedriye Kılıç öldürüldü mü? Bedriye Kılıç'ın başına ne geldi? Tayfru Kılıç eşi bedriye Kılıç'ın kaybolmasıyla ilgili ne saklıyor? 

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!