Ateş Kuşları yeni bölümde neler yaşanacak? Ateş Kuşları son bölüme damga vuran sahneler...

Ateş Kuşları dizisinde işler yine karıştı. Tam her şey normale dönmüşken Gülayşe'nin küçük hatası başlarına büyük dertler açtı. Peki Ateş Kuşları yeni bölümde neler yaşanacak? Ateş Kuşları kaybettiklerini geri alabilecek mi? Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte dizi hakkında tüm detaylar...

ATEŞ KUŞLARI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Her şeylerini kaybeden Ateş Kuşları için hayatlarında yeni bir dönem başlamıştır. Artık başlarını sokacak bir evleri dahi yoktur. Yaşadıklarıyla daha da sarsılan Gülayşe bir kere daha ayağa kalkabilecek midir? Gülayşe'ye destek olmaya çalışan Barbaros ise uzun zamandır kaçtığı bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalacaktır. Öte yandan tüm bu olanları, hayatlarının en mutlu günlerini yaşayan Ali ve Mercan'dan nasıl saklayacaklardır? Hayata yeniden tutunmak için adım attıkları yerde, onları hangi büyük sınavlar beklemektedir?

Boykot edilen ürünlerde indirim uygulaması tepkilere neden oldu! Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? İşte TV8 yayın akışı... Müge Anlı'daki sapık üvey baba hakkında sıcak gelişme! Akaryakıt fiyatlarına zam geldi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları AK Parti Olağan Kongre'ye gidecek: Tarihi netleşti! Real Madrid ikinci yarı açıldı, Şampiyonlar Ligi'ni yine kazandı!