Ataşehir Adıgüzel MYO ücretleri 2023! Yüzde 25, 50, 75 burs ücretleri

Ataşehir Adıgüzel MYO ücretleri 2023! ÖSYM tarafından her yıl düzenlenen YKS sınavı heyecanın başlamasıyla birlikte 2023 özel üniversite ücretleri büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. 2023 eğitim ücreti en çok araştırılan üniversiteler arasında ise Ataşehir Adıgüzel MYO geliyor. İşte, Ataşehir Adıgüzel MYO ücretleri 2023! Ataşehir Adıgüzel MYO yüzde 25 ve 50 burs ücretleri! Ayrıntılar haberimizde...

Bu yıl ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) tarafından 17-18 Haziran 2023 tarihlerinde YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) sınavı gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede, üniversite eğitimini özel üniversitelerde almak isteyen öğrenciler tarafından 2023 özel üniversite ücretleri heyecanla araştırılıyor. Yüzde 25 ve 50 burs ücretleri araştırılan kurumlar arasında Ataşehir Adıgüzel MYO de yer alıyor. İşte, Ataşehir Adıgüzel MYO ücretleri 2023!

ATAŞEHİR ADIGÜZEL MYO ÜCRETLERİ 

Ataşehir Adıgüzel MYO son dönem eğitim ücretleri şu şekildedir (Güncel ücretlere yönelik duyurular için lütfen Ataşehir Adıgüzel MYO web sayfasını kontrol ediniz):

Adalet Programı (%50 Burslu) : 20.250 TL
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri, Bilgisayar Programcılığı (%50 Burslu) : 22.500 TL
Optisyenlik Programı, Mekatronik Programı (%50 Burslu) : 21.000 TL
Hazırlık : 40.000 TL
(%70Burslu) :  12.000 TL – (%50 Burslu) : 20.000 TL

ATAŞEHİR ADIGÜZEL MYO HAKKINDA BİLGİ

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu, Türkiye'de İstanbul'da kurulmuş bir vakıf meslek yüksekokuludur. 25 Mayıs 2012 tarihli Bakanlar Kurulu kararı ile Adıgüzel Eğitim Kültür Araştırma Yardımlaşma ve Sağlık Vakfı tarafından kurulmuştur.

Vakıf Meslek Yüksekokulu, Ataşehir ilçesinde yer almaktadır ve çeşitli meslek dallarında eğitim vermektedir. Öğrencilere pratik ve mesleki beceriler kazandırmayı hedefleyen bir eğitim anlayışı benimsemektedir.

Eğitim kalitesini ve öğrenci memnuniyetini ön planda tutan yüksekokul, mezunlarını iş dünyasına uyumlu ve donanımlı bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Mesleki eğitim programları ve uygulamalı dersler öğrencilere iş hayatında başarılı olabilmeleri için gereken bilgi ve deneyimleri sağlamayı hedefler.

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu'nun öğretim dili ve programları hakkında daha detaylı bilgi almak için, yüksekokulun resmi web sitesini ve güvenilir kaynakları ziyaret edebilirsiniz. Bu şekilde güncel bilgilere ulaşabilir ve eğitim olanakları hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Cezaevinde intihara kalkışmıştı! Savcılıktan Dilan Polat kararı Türkiye Kupası'nda yarı final maçlarının hakemleri belli oldu SELVİ’DEN OSMAN KAVALA SAVUNMASI!
Sonraki Haber