Ata Demirer, Emrah'ın sanat kariyerinin 40. yılına özel hazırladığı albümünde şarkı seslendirdi! İşte ünlü komedyenden 'Unutabilsem' performansı

Şarkıcı ve oyuncu Emrah, sanat kariyerinin 40. yılına özel bir albüm hazırladı. '40. yıl' adıyla hazırlanan albümün ilk çıkış şarkısı olan 'Unutabilsem' Ata Demirer'in yorumuyla müzik severler ile buluştu. Ata Demirer, seslendirdiği şarkıyı sosyal medya hesabında takipçilerinin beğenisine sundu.

Şarkıcı ve oyuncu Emrah, sanat kariyerinin 40. yılına özel bir albüm hazırladı. '40. yıl' adıyla hazırlanan albümün ilk çıkış şarkısı olan 'Unutabilsem' Ata Demirer'in yorumuyla müzik severler ile buluştu. İşte haberin detayları....

Şarkıları ve oyunculuk performansı ile hafızalara kazınan Emrah, 40. sanat yılını büyük bir sürprizle kutlamaya hazırlanıyor. Sanatçının müzikal kariyerine olan katkıları ve unutulmaz şarkıları, birbirinden ünlü sanatçıların katkılarıyla hazırlanan özel bir albümle taçlandırılacak. ’40. Yıl’ adıyla hazırlanan albümün ilk çıkış şarkısı Ata Demirer’in ‘Unutabilsem’ performansı ile 15 Eylül'de müzik severler ile buluştu.

Seyhan Müzik etiketiyle 15 Eylül’den itibaren tüm dijital platformlardaki yerini alan şarkı Ata Demirer'in yorumu ile de hafızalara kazınacak. Sözleri Şükrü Kekevi'ye, bestesi Emrah'a ait olan "Unutabilsem" isimli eser, projenin duyurusunun ilk adımı olarak müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

ATA DEMİRER PAYLAŞTI! 

Ata Demirer, seslendirdiği 'Unutabilsem' adlı eseri ''Buyurunuz efendim'' notunu düşerek sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Kirada tavan zam oranı belli oldu Borsa rekor seviyeden açıldı!
Sonraki Haber