Aslışah Alkoçlar anneannesi ile pozunu yayınladı! Kendini 30 yıl önceki haline benzeten Alkoçlar'a sosyal medyada yorum yağdı...

Yeşilçam'ın usta sanatçısı Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, sosyal medya hesabından dedesi ve anneannesiyle birlikte fotoğraf paylaştı. Fotoğrafa "Dedem; sağ tarafın Hülya Koçyiğit şuan , sol tarafın 30 sene öncesi" notu düşen Aslışah Alkoçlar'ın paylaşımına yorum yağdı.

Aslışah Alkoçlar'dan anneannesi Hülya Koçyiğit ile bir kare geldi. Bu karede anneannesine benzediğini belirten Alkoçlar bu paylaşım ile ilgili yorum aldı.

2021 şubat ayında iş insanı Kaan Demirağ ile nikah masasına oturmuştu. Evlendikten kısa bir süre sonra bebek müjdesi veren çiftin çekirdek ailesi giderek büyüyor.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...