Aslında birbirlerinden nefret ediyorlar!

Film çekimlerinde ufak tefek aksaklıklar elbette olur fakat eğer iyi bir çifti canlandırmasını istediğiniz oyuncular aslında gerçek hayatta birbirini sevmiyorsa büyük bir probleminiz var demektir. İddialara göre birazdan sayacağımız oyuncu çiftler, birbirlerinden o kadar haz etmiyor ki sette yönetmenin “kes!” diye bağırmasını bile bekleyemiyor. Tüm bunlara rağmen bize gerçek bir aşk yaşadıklarına inandırdıkları için onlara teşekkür ederiz.

 Reese Witherspoon and Vince Vaughn – Four Christmases ”

2017’de çıkan bu tatil filminde çekimler sırasında dikkatleri çeken ikilinin arasındaki zıtlıklardı. Hazırlık zamanında doğaçlamayı seçen Vaughn ile çok fazla tekrarla çalışmak isteyen Witherspoon birbirleriyle başa çıkmanın oldukça sinir bozucu olduğunu belirtti. Vaughn, Witherspoon’un rahatsız edici bir mükemmeliyetçi olduğunu ve bunla uğraşmanın oldukça yorucu olduğunu söyledi. Ayrıca Vaughn film için bir tanıtımda yer almayı da reddetti.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den