Aşk iddiası sosyal medyayı yıkmıştı! Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve görüntüleri paylaşan kardeşine dava açıyor

Yılmaz Erdoğan'ın 2 yıldır Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Cansu Taşkın aşk iddialarını doğrulamış kardeşi Elif Vurgun ise Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın sarmaş dolaş görüntülerini paylaşmıştı. Yılmaz Erdoğan, basına yansıyan görüntülerin ardından Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açmaya hazırlanıyor.

Manken Cansu Taşkın, katıldığı yayında oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan ile 2 yıldır ilişki yaşadığını ileri sürdü. Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun da ablası ve Yılmaz Erdoğan'ın sarmaş dolaş pozlarını yayınladı. Fotoğraflarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Yılmaz Erdoğan, yasal yollara başvuruyor.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları