Asgari ücrette bölgesel artış önerisi! Asgari ücret 10 bin TL olur mu?

Asgari ücret için gözler 7 Aralık’taki yapılacak kritik pazarlık görüşmelerine çevrildi. Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği asgari ücret ile ilgili işveren temsilcileri de beklentilerini açıkladı. Patronlar asgari ücrete yapılacak bir yüzde yüz oranındaki zamma sıcak baktıklarını belirtirken, bölgesel asgari ücret önerisi dikkat çekti. Peki metropol şehirlerde asgari ücret 10 bin TL olur mu? İşte detaylar…

Asgari ücret zammıyla ilgili son dakika haberleri yakından takip edilirken, milyonlarca çalışan kritik asgari ücret pazarlığından çıkacak sonuca kilitlendi. 7 Aralık'ta asgari ücret zammı için işçi ve işveren temsilcilerinin masaya oturması beklenirken, tarafların beklentileri de netleşmeye başladı. 

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!