Asgari ücret toplantısında kritik gelişme! Toplantıya asgari ücretle çalışanlarda katılacak

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplantıları için geri sayım başladı. Çalışanların gözü kulağı bu toplantılara çevrilmişken asgari ücret toplantısında yeni bir gelişme yaşandı. Her defasında "Ben sadece en fazla üyeye sahip sendika başkanı olduğum için bu toplantıya katılıyorum, masada asgari ücretle çalışan birininde olması gerekir" diyen TÜRK-İŞ Başkanı Atalay"TÜRK-İŞ tarafından komisyon kurulacağını, burada gerçekten asgari ücretli olacağını söyledi.

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret görüşmeleri ile ilgili geri sayım başlamışken, Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplatısıyla alakalı kritik bir gelişme gün yüzüne çıktı. 

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Prof. Dr. Naci Görür "endişeliyiz" dedi ve illeri sıraladı Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem resmen başladı