Asgari ücret kadar oldu 2020? Asgari ücret açıklandı! AGİ ücretleri bekar evli

Asgari ücret kadar oldu 2020? Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun dördüncü toplantısı başladı. Büyük bir merakla çalışanlar tarafından asgari ücrete yapılacak zam oranının bekleniyor. Asgari ücret belli oldu. Asgari ücrete gelecek zam ile birlikte AGİ'nin de ne kadar olacağı gündemde diğer bir merak edilen bir detay olarak yer aldı. Agi ücretleri ise bekar ya da evli olmalarına göre değişiyor. AGİ ücretleri aynı zamanda çocuk sayısına göre de değişim sağlıyor.

Asgari ücret ne kadar oldu 2020? Asgari ücret ilgili kritik saatlere girildi.Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantıya başladı. AGİ ücretinin de ne olacağı merak konusu. 2019 yılı ın AGİ tutarı bekar kişiler için 191.85 TL iken eşi çalışmayan kişiler için ise 230.22 TL olarak yer almıştı. Asgari ücret açıklandı.AGİ miktarını değiştiren bir diğer unsur ise çocuk sayısıdır.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! Benzin ve motorine zam! Akaryakıtta yeni dönem