Asena Atalay "3'üncü kişiler" göndermesine ne yanıt verdi?

Caner Erkin, Asena Atalay'ın evlilik birliği sırasında 3. kişilerle birlikte olduğu halde oğlunun zarar görmemesi için hukuki haklarını kullanmadığını belirtmişti. Asena Atalay'dan bu suçlamaya yanıt geldi.

Asena Atalay, geçen ay Şükran Ovalı’yla nikah masasına oturan eski eşi Caner Erkin hakkında 451 bin liralık icra takibi başlattı. Oğulları Çınar’ın bir yıllık gideri karşılığında bu parayı talep eden Atalay’a Beşiktaşlı futbolcunun yanıtı sert oldu. Erkin, hem oğullarının velayetini almak için dava açacağını söyledi hem de eski eşini ihanetle suçladı. Atalay, o ağır ithamlar sonrası “Magazin D” programından Mert Doğan’a konuştu. En sevdiğin futbolcu? - Lider futbolcuydu, Alex...

CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! Koç'un oğlu mağlubiyet sonrası çıldırdı! Oyuncuların üzerine yürüdü O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!