Armağan Toper Portakal kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Ne iş yapıyor?

Fatih Portakal'ın eşi Armağan Toper Portakal'ın kim olduğu araştırılmakta. Fatih Portakal’ın FOX Ana Haber'i bırakmasından sonra eşi Armağan Toper Portakal ile birlikte çiftlik işlerine başlayacağı iddia edilmekte.

FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal’ın eşi olan Armağan Toper Portakal’ın hayatı araştırılıyor. 2013 yılından beri Fox Ana Haber Bültenini sunan Portakal’ın eşi Armağan Toper’in çiftçilikle uğraştığı ifade edilmişti. Peki, Armağan Toper Portakal kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte detaylar...

ARMAĞAN TOPER PORTAKAL KİMDİR?

1969 yılında dünyaya gelen Armağan Portakal yazar, fotoğrafçı, aktivist ve çevre mühendisi kimlikleri ile bilinir. Aslen Manisa Salihli İlçesi nüfusuna kayıtlı olan Toper, ailenin 3 kızından en küçüğü olarak dünyaya gelmiştir.

Çevre Mühendisliği okumuş ardından Halkla İlişkiler elemanı olarak Pınar Gıda grubunda ürün yöneticisi olarak iş hayatına atılmış olan Toper, yine aynı yerde gıda grubu ürün yöneticiliği, Tukaş'ta ürün yöneticiliği ve pazarlama müdürlüğü görevlerini de üstlenmiştir. Daha sonra Abalıoğlu gıda ve yem sektöründe pazarlama direktörü olarak görev yaptığı dönemde istifa etmiştir. 1997 yılında televizyon dünyasını usta sunucularından Fatih Portakal ile 1997 yılında evlenmiştir.

İzmir'de kurmuş olduğu çiftlikte yetiştirmiş oldukları ürün ve mamülleri pazarlama deneyimini kullanarak kendi markası haline getiren Toper, internet üzerinden pazarlama işlerini sürdürmektedir.

İzmir Seferihisar'da satın aldığı arazide zeytinden, enginara, geleneksel reçellerden köy yumurtasına ve bala kadar tüm ürünlerin üretimini yapmakta ve internet üzerinden satmaktadır.

İsrail, İran'a misilleme saldırısı başlattı! Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu!
Sonraki Haber