Arka Sokaklar'ın yıldızı Boğaç Aksoy'un yeni mesleği ortaya çıktı! Bakın neyden para kazanacak...

Adını ilk olarak katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasıyla duyuran, rol aldığı Arka Sokaklar dizisiyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan 32 yaşındaki Boğaç Aksoy lenf kanserine yakalanınca mesleğine ara vermişti. Yeniden ekranlara dönmesi beklenen Boğaç Aksoy oyunculuğu bıraktı ve meslek değiştirdi. İşte Fethiye'de renkli bir hayata başlayan Boğaç Aksoy'un yeni işi...

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Komiser Volkan rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Boğaç Aksoy lenfoma kanserine yakalandığı öğrenince doktorunun tavsiyesi üzerine diziye ara vermiş ve tedavi sürecine başlamıştı. Tedavisine devam eden Aksoy aldığı kararla hayranlarını üzdü. Yeniden ekranlara dönmesi beklenen Boğaç Aksoy oyunculuğu bıraktığını duyurdu. Ayrıca Boğaç Aksoy hayatını Fethiye'de sürdürme kararı aldı.


TEKNE ALIP KAPTANLIĞA BAŞLADI


Sabah Gazetesin'den Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre; "Benim başıma geleceğini düşünmediğim bu hastalık, genç yaşımda beni buldu" diyen oyuncu, stressiz bir hayat için İstanbul'a veda edip Fethiye'ye yerleşti. Büyük bir tekne, ardından da kaptanlık diploması alan oyuncu, "Doktorum uzun soluklu işlerde yer almamı istemiyor. Burada mutluyum, huzurluyum" diyor.

Aksoy, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Hastalık sürecimde ,doktorumun bana temiz hava olan bir yerde yaşamalısın tavsiyesi üzerine İstanbul’dan taşınmaya karar verdim.. Fethiye’ye taşınmak, burada bir şeyler yapmak uzun zamandır hayalimdi. Bunu gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Artık Fethiyeli oldum diyebilirim" ifadelerini kullandı.

Aksoy başka bir paylaşımında da, "Başımıza gelen bir musibet, belki cesaret edemediğiniz, acaba olur mu dediğimiz, geciktirdiğimiz hayallerimizin yolunu hazırlıyordur. Sabredin, şükredin, hayal kurun, çalışın ve gerisini Allah’a bırakın" yazdı.



Çılgın Sayısal Loto sonuçları 29 Nisan 2024! Çılgın Sayısal Loto sonuçları 1 Mayıs 2024! Konyaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu
Sonraki Haber