Arka Sokaklar dizisinde kahkaya boğulacağınız Hüsnü Mesut sahneleri bölüme damga vurdu! Sosyal medya o anları konuşuyor...

Arka Sokaklar dizisi verdiği aranın ardından yeniden yayınlanmaya başladı. Dizi kadrosunda bazı isimlerin eksilmesi diziye kan kaybettirmişti. Mesut karakterini canlandıran Şevket Çoruh'un diziye yeniden dahil olması ve Hüsnü'nün tepkisini göreceğiniz o bölümde başka neler yaşandı?

Şevket Çoruh, 18 sezon boyunca Arka Sokaklar'da efsanevi Mesut Komiser karakterine hayat verdikten sonra 2022 yılında diziden ayrılmıştı. Bu ayrılık, dizinin hayranlarını büyük üzüntüye boğmuştu.

Ancak heyecan verici bir gelişmeyle, Şevket Çoruh 2024 yılının Mayıs ayında Arka Sokaklar'a geri döndü. Diziye dönüşü, dizinin 19. sezonunda gerçekleşti.

Mesut Komiser'in geri dönüşü, Arka Sokaklar'ın reytinglerinde de artışa neden oldu. İzleyiciler, Mesut Komiser'i özlemiş ve onu yeniden dizide görmekten büyük mutluluk duymuşlardı.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!