Arıza 29. bölüm fragmanı

Arıza 29. bölüm fragmanı izlemek isteyenler arayışta. 28 Mart Pazar akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Arıza dizisinde Haşmet ve Ali Rıza için artık yolun sonu gelmiştir. Peki, Arıza 29. yeni bölüm fragmanı tanıtımı yayınlandı mı?

Arıza 28. bölüm ile 28 Mart akşamında SHOW TV ekranlarında yayınlandı. Arıza 28. bölümde; Balaban kendi yaptığı planı ile Haşmet ve Ali Rıza’yı tuzağa düşürmeye kararlıdır. Ancak bu yolda hiç beklemediği engellerle karşılaşacaktır. Arıza 29. yeni bölümü 4 Nisan Pazar akşamında Show TV ekranlarında.

Balaban’ın yeni hain planı Haşmet ile beraber Ali Rıza’yı tamamen ortadan kaldırmaktadır. Ancak hesaba katmadığı bazı şeyler vardır.

Ali Rıza yaralı haldeki babasını evine getirir, yıllar sonra Mehmet Emin’i karşısında gören ev halkı ne yapacağını şaşırır. Haşmet, Murat’a maziyi sorarken, Murat hiç hesapta olmayan bir işe kalkışır.

Arıza 29. bölüm fragmanı

Rukiye ise cesaretini toplayarak, Ali Rıza’ya gerçeği açıklar. İhtiyar, Ali Rıza’nın kendisine söylediklerinden sonra sürpriz bir karar vererek Burak’ın gücüne güç katar. Balaban yeni planı sayesinde Haşmet ve Ali Rıza’nın sonunu hazırlamayı düşünürken, başına geleceklerden bihaberdir.

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle