Arınç ile kavgaya tutuşan Ahmet Hakan, Melih Gökçek'i neden yayına çıkardı?

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın, Bülent Arınç ile yaşadığı polemik sonrasında Arınç'ın hasımlarından Melih Gökçek'i canlı yayına çıkarması tartışma yarattı. Ahmet Hakan, "Arınç'tan intikam için mi Gökçek'i canlı yayına çıkardın?" şeklindeki sorulara ise yine aynı programda yanıt verdi.  

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, dün, BBC Türkçe'ye verdiği röportaj nedeniyle kendisini eleştiren bir köşe yazısı kaleme alan Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan hakkında zehir zemberek bir açıklama yayımladı.

Arınç "Bak Aslanım" diyerek başladığı açıklamasında bir "Patronlarının himmeti ile geldiğin son noktada basın hayatımızın en köklü gazetelerinden birini tam bir magazin ve bulvar gazetesi haline getirdin. Seninle yaşamak zorunda olduğu için acısı her fotoğrafında yüzünden okunan kedin Sekter'e dahi acıyorum." ifadelerine yer verdi.

Bu açıklamanın hemen sonrasında ise Ahmet Hakan, Arınç'ın hasımlarından eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i CNNTürk ekranlarında yayımlanan Tarafsız Bölge programında konuk olarak ağırladı.

ZAMANLAMA MANİDAR...

Hakan'ın Gökçek'i bu polemiğin hemen ardından yayına çıkarması tartışmaları da beraberinde getirdi.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni'nin Gökçek'i Arınç'tan intikam almak için ekrana çıkardığı yönünde çok sayıda sosyal medya mesajı paylaşıldı.

Bu yorumlara yayın sırasında yanıt veren Hakan ise böyle bir kastı olmadığını dile getirdi.

"Melih Bey'i Bülent Arınç'ın düşmanı olduğu için çıkarmadım." diyen Hakan şöyle devam etti;

"Herkes bir şey söylüyor, Melih Gökçek taraftarları bana kızıyor. Ya işte niye sıkıştırıyorsun bu kadar falan diye. Bazıları şey diyor, bu Ahmet Hakan Bülent Arınç bugün ona sert bir şey yazdı, o da tuttu Bülent Arınç'ın düşmanı Melih Gökçek'i çıkartarak ona bilmem ne yapmak istedi. Ya kardeşim, biz bunu kaç gün önce planladık? 10 gün oldu. Hayır şey olsa, ya Melih bey konuşun Arınç'a çakın desek, buna çanak tutsak eyvallah. Ama böyle bir şey yok. Öyle kişisel polemiklerle buradaki programı birbirine karıştırmayız. "

Bernard Hill kimdir? Bernard Hill kaç yaşında, nereli? Bernard Hill'den acı haber! Ünlü oyuncu yaşamını yitirdi.. Oyuncu Zeynep Çamcı kimdir? Hayatı merak edilen Zeynep Çamcı evli mi?
Sonraki Haber